POMOĆ

Centar za majke anđela uskoro počinje s projektom putem kojeg će biti moguća besplatna psihološka pomoć majkama anđela. Slobodno nam se javite na mail Centra za majke anđela centar.za.majke.andela@gmail.com ako Vam je potrebna pomoć, savjetovanje ili samo razgovor.

Centar je osnovan u cilju pružanja pomoći, podrške i nade članicama i drugim majkama koje su izgubile bebu, majkama koje su izgubile dijete, majkama koje su izgubile trudnoću; bilo da se radi o spontanom ili izazvanom pobačaju, ukoliko žena ima poteškoća, žaluje zbog gubitka i/ili ima potrebu o tome razgovarati s drugim ženama u istoj ili sličnoj situaciji. Ciljevi su duhovna i psihološka pomoć majkama nakon gubitka; savjetovanje i razmjena iskustava žena koje su doživjele navedeni oblik gubitka i traume; pokušaji izmjena uvjeta i načina postupanja rodilišta sa ženama koje su izgubile bebu.

Centar sukladno ciljevima djeluje na područjima djelovanja: poticanje osobnog razvoja i ostale duhovne pomoći, zaštita prava pacijenata i ostale djelatnosti iz područja ostvarivanja i zaštite ljudskih prava, međunarodna prijateljstva, ostale djelatnosti iz područja obrazovanja, znanosti i istraživanja, savjetovanje i pomaganje, psihosocijalna podrška, organiziranje slobodnih aktivnosti, pomoć i podrška u vlastitom domu i zajednici, solidarna posmrtna pripomoć, ostale socijalne djelatnosti, zaštita i prevencija bolesti reproduktivnog sustava.

Letak za okolinu
Letak za okolinu
Letak za zdravstvene djelatnike
Letak za roditelje
Letak za roditelje